Китайські інсайдери повідомили про підготовку нового смартфона Xiaomi або навіть серії смартфонів. Швидше за все, ігрова лінійка Black Shark може піти з ринку смартфонів, але натомість прийде нова, більш потужна. Таким чином компанія хоче акцентувати на абсолютно новий продукт, а не як продовження вже існуючої лінійки. Новинка очікується під назвою Xiaomi Play, а дебют повинен відбутися 24 грудня, як раз до католицького Різдва.

За даними китайського джерела, ця дата поки не точна, а найбільш вірогідна. Взагалі анонс може відбутися з 17 по 26 грудня, так що можна сміливо збирати гроші, щоб придбати дуже потужний смартфон, який зможе показувати максимальну кількість продуктивності.

Як очікується, смартфон стане прямою відповіддю на модель Honor Play з аналогічною ціновою категорією і акцентом на ігри. Справжні потужні ігрові смартфони у Xiaomi вже є — Black Black Shark і Shark Helo.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

За іншою версією, Play Xiaomi може виявитися перейменованим для китайського ринку Pocophone F1.

Нагадаємо, що Xiaomi представила безшумну клавіатуру за 50 доларів. І хоча вона дорожче своїх конкурентів, виробник обіцяє довговічність пристрою, так як при створенні девайса використовується новий матеріал, який не дозволить кнопок ламатися, або ж бруднитися від дотику брудних рук. Відмінний девайс для тих, хто любить поїсти за комп'ютером вдома, або ж в офісі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що оновлення iOS 12 iPhone залишило користувачів без інтернету. На жаль, апаратна помилка не дозволяє некоторіе користувачам насолоджуватися 4G-мережею. Смартфони деяких користувачів взагалі перестали ловити бездротову мережу, так що їх смартфони перетворилися в музичний плеєр з підключенням до Wi-Fi.

Знай.uа писав, що додатки з AppStore стежать за користувачами iPhone і iPad. До такого висновку прийшли The New York Times, який проводив незалежне розслідування. Як виявилося, додатки, які вимірюють кількість кроків користувача стежать за власником смартфона. Причому знають його місце розташування в режимі реального часу.