Агентство Bloomberg повідомило, що кількість зареєстрованих користувачів в грі Fortnite перевищила 200 мільйонів. У своїх розрахунках фахівці враховували всі версії гри для PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch і мобільні версії для iOS і Android. Варто відзначити, що левову частку гравців захопив мобільний геймінг.

Відзначимо, ще в січні цього року в Fortnite грало тільки 40 мільйонів чоловік. З тих пір число геймерів, які проводять час в “Королівської битві” від Epic Games, зросла в 5 разів, що є фантастичним показником. Таким чином, кількість гравців у Fortnite зараз лише трохи поступається кількості населення Бразилії. Однак, це ще не межа. До речі, ця гра є чи не клоном PUBG, яка одна з перших створила ігровий режим “Королівська битва”.

До речі, успіх Fortnite позитивно впливає на фінансовий стан компанії Epic Games, яка, зокрема, привернула 1,25 мільярда доларів інвестицій у жовтні 2018 року.

Рекорд онлайну в Fortnite встановили 4 листопада, коли оновлена карта. Одночасно гру запустили 8,3 мільйона осіб. Для порівняння пікове число геймерів в PlayerUnknown's Battlegrounds складає всього 3,2 мільйона, так що це дуже непоганий рекорд.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.