Компанія ASUS в ході презентації в Україні оголосила про старт продажів ігрового смартфона ASUS ROG Phone в Україні. Девайс нарешті добрався до українських користувачів, і тепер кожен геймер може обзавестися по справжньому геймерським смартфоном. Але, є одне “але” - ціна за девайс змусить фанатів відкрити гаманець ширше.

Новинка з'явиться у вітчизняному роздробі 15 грудня в конфігурації 8/128 ГБ. Вартість складе 26 499 грн, що всього на 500 грн дорожче Samsung Galaxy S9 і Note8. Однак, цей ігровий смартфон буде виконувати свої завдання на протязі не одного року. Вбудована оперативна пам'ять в кількості 10 Гб забезпечить плавну роботу додатків.

Комплект смартфона включає додатковий кулер. Інших аксесуарів в офіційній продажу не з'явиться, але можна замовити з офіційного сайту виробника, або ж у зарубіжних магазинах.

ASUS ROG Phone пропонує розігнаний Snapdragon 845 (2,96 ГГц) і акумулятор ємністю 4000 маг. Важливою особливістю став 6-дюймовий OLED-екран з частотою оновлення 90 Гц. Сам по собі девайс забезпечує гарну картинку, а також просунуту систему охолодження, якої немає у звичайних девайсів.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.