Китайської компанії Xiaomi в черговий раз вдалося увійти в книгу рекордів Гіннесса, завдяки одночасного відкриття понад 500 нових фірмових магазинів Mi Store в Індії. Захід сталося 29 жовтня в 12:00 і охопило 14 штатів країни. Це абсолютний рекорд, який навряд чи хтось зможе побити найближчим часом.

Mi Store мають дизайн у стилі Mi Home, характеризується футуристичними інтер'єрами, так що серед архітектури Індії ці місця дуже виділяються, що тільки в плюс китайської компанії. Магазини дозволяють користувачам випробувати і купувати різні продукти Xiaomi.

відповідно з планами компанії по розширенню, до кінця 2019 р. Xiaomi планує відкрити понад 5000 магазинів Mi Store по всій Індії. Судячи з таких цифр, компанія хоче самостійно захопити цей перспективний ринок, адже в Індії дуже популярні бюджетні смартфони до 150 доларів. Саме на них Xiaomi і підвищить своє становище на ринку смартфонів. Нові магазини в результаті охоплять не тільки мегаполіси, але і невеликі міста і села за даними Xiaomi India, на сільську місцевість вже припадає майже 40% офлайнових продажів компанії в країні.

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.