Новий спортивний браслет буде представлений публіці не в 2020 році, як передбачалося, а вже в середині 2019 року. Як і з його попередником, він з'явиться на прилавках вже до кінця травня.

Новинка отримає масу особливостей, серед яких виявляться кольоровий AMOLED-дисплей і підтримка магнітної зарядки. Так, тепер не доведеться щоразу виймати капсулу з силіконового ремінця для підзарядки. Досить просто покласти браслет на бездротову зарядку. При цьому, як виявилося, Xiaomi Mi Band 4 отримає довгоочікувану можливість, про появу якої багато хто мріяв впродовж тривалого періоду часу.

Повідомляється, що Xiaomi тепер націлена на ринок Європи. Тому, новий фітнес-браслет отримає чіп NFC, а завдяки спеціальному ЗА його можна буде використовувати для оплати покупок через платіжну систему Google Pay. Досить зручно, адже телефон може підвести відсутністю зарядки, а такий девайс може служити в режимі автономності цілих 20 днів.

Система Google Pay сьогодні працює в більш ніж ста країнах світу, в тому числі в Україні. З її допомогою можна здійснювати оплату покупок в магазинах і всяких закладах, які приймають банківські картки з безконтактною системою оплати. Варто відзначити, що актуальний на сьогоднішній день Mi Band 3 має підтримку чіпа NFC, однак китайський софт не дозволяє використовувати його за межами Китаю, а наші сервіси не працюють.

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.