У першому кварталі 2019 року виробники комплектуючих для персональних комп'ютерів зіткнуться з серйозним спадом. Про це заявили аналітики, які в курсі стану ринку комп'ютерів та ноутбуків.

У другому кварталі неприємна тенденція продовжиться. Вже в третьому кварталі 2018 року дохід таких виробників, як ASUSTeK Computer, Gigabyte Technology і інших компаній, виявився помітно нижче очікуваного аналітиками. Наприклад, для ASUSTeK зниження чистого прибутку проти минулого року склало 43%. Судячи з усього, комп'ютери більше не потребують постійного оновлення. Наприклад, популярні програми постійно покращують свою оптимізацію, а ігри не вимагають величезної обчислювальної потужності комп'ютера.

Навіть ігрові ноутбуки поступово виходять з моди. І хоча вони призначені не тільки для ігор, користувачі більше не потребують дорогих новинки.

Виробники знизили свій прогнозований дохід у четвертому кварталі, передчуваючи зниження купівельної активності в Китаї. У першому кварталі також очікується різкий спад за рахунок зниження лихоманки видобутку криптовалют.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.