Автор YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсен продовжує публікувати відеоролики з результатами тестування гаджетів на стійкість до зовнішніх впливів.

Черга дійшла до нового планшету Surface Pro 6 від Microsoft, який традиційно був підданий цілого ряду суворих випробувань.

Захисне скло новинки виявилося досить крихким. Навіть сколу з'явилися на місці дотику. Для таких розмірів екрану варто запровадити більш надійну систему захисту дисплея. Камера теж легко зламалася.

Алюмінієвий корпус планшета очікувано легко піддався канцелярського ножа, який залишив на всіх чотирьох гранях і задній кришці пристрою глибокі подряпини. Так, на роботу девайса це не впливає, але сильно помітні подряпини на всіх поверхні. Пластикові кнопки регулювання досить легко зламати. Швидше за все, вони і першими вийдуть з ладу після експлуатації у користувача.

Після нагріву запальничкою матриця дисплея повернулася у вихідне стан уже через кілька секунд, повністю зберігши працездатність. До речі, при спробі зігнути планшет, він деформувався, але продовжував справно працювати, на відміну від iPad Pro 2018, який благополучно зламався на дві частини. Блогер зазначив, що це пристрій набагато міцніше конкурента від Apple.

Популярні новини зараз

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.