Корпорація Apple знову почала виробляти смартфони моделі iPhone X, які представили в 2017 році. На диво всім, компанія вирішила воскресити бувалий смартфон. Швидше за все, це через рекордно низьких продажів нових iPhone X ,які з'явилися на прилавках в 2018 році.

За їх словами, компанія розраховує таким чином збільшити продажі і підвищити рентабельність. Як зазначається, відновлення виробництва iPhone X частково обумовлено контрактом Apple з компанією Samsung SDI, яка є постачальником дисплеїв на органічних світлодіодах (OLED) для iPhone X. Apple необхідно придбати у південнокорейського виробника певну кількість дисплеїв, стверджують джерела газети. Проте, аналітики впевнені,всьому виною погані продажі нових девайсів яблучної корпорації.

Apple припинила виробництво iPhone X", щоб ці смартфони не конкурували з більш дешевими моделями. Разом з iPhone X пішов у минуле і iPhone SE. 12 вересня корпорація представила три нові моделі: iPhone XS Max, iPhone XS і iPhone XR.

Популярні новини зараз

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Показати ще

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.