Автор youtube-каналу JerryRigEverything зазвичай спеціалізується на смартфонах, однак на цей раз в його руки потрапив новий безрамковий планшет iPad Pro, який буквально місяць тому Apple представила на конференції.

Захисне скло не змогло впоратися вже з подряпинами від щупа з твердістю шостого ступеня, наступний по твердості шкали Мооса інструмент залишив ще більш глибокі подряпини, але це в принципі типово для сучасних пристроїв. Корпус з алюмінію, але і в цьому є свої мінуси - він легко дряпається ключами, або іншими металевими предметами, а товщина планшета дозволяє зламати девайс навпіл голими руками.

Втім, найважливішим питанням є стійкість планшета iPad Pro до перевірки на згинання. Так, такий планшет навряд чи зігнеться в задній кишені джинсів, як це може статися зі смартфоном, але все може бути.

Судячи з відео, для того, щоб повністю зігнути і зламати планшет iPad Pro, практично не знадобилося докладати зусиль. Зазначимо, що у відео представлена компактна 11-дюймова версія планшета, більший 12,9-дюймовий практично гарантовано виявиться ще більш крихким.

Таким чином, користувачі техніки Apple побачили, як легко дорогий планшет компанії можна зламати за допомогою мінімальних зусиль.

Популярні новини зараз

ПриватБанк запускає революційну програму: що зміниться для клієнтів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.