12 листопада 2018 року, в мережу потрапило зображення смартфона Xiaomi Mi 9, яке проливає світло на зовнішній вигляд майбутньої новинки. Судячи з фото, апарат отримає величезний екран практично без рамок, а також виріз на верхній частині екрана, в якому будуть розміщені камери і система розблокування за допомогою особи.

Достовірно відомо, що Xiaomi Mi 9 зможе похвалитися інтегрованим в Super AMOLED-екран сканером відбитків пальців, але в ультразвуковим або оптичним – невідомо. І все ж, це досить нова технологія, так що це в жодному разі величезний плюс. Тильна кришка мобільного пристрою виявиться виконана зі скла Corning Gorilla Glass 6, тобто новітнього покоління, а побачити на ній вдасться тільки потрійну основну камеру з вертикальним розташуванням. Досить красивий зовнішній вигляд, який виглядає акуратно навіть при великих розмірах самого смартфона.

Апаратною основою даного мобільного пристрою виявиться восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,2 ГГц, який буде доповнено графікою Adreno 640 і модемом X50, який володіє підтримкою мереж 4G і здатним розвивати швидкість до 2 Гбіт / с. Так, непогані характеристики. Залишилося тільки дізнатися ціну. Смартфон явно не бюджетний, а для середнього класу він надто потужний.

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.