В арсеналі компанії Dyson є досить багато побутових очищувачів повітря, але в цей раз компанія вирішила здивувати весь світ незвичайним пристосуванням, яке знадобиться кожному в майбутньому. Принаймні, на це вказує патентна заявка, яку компанія подала в Британське відомство інтелектуальної власності.

Згідно з документом, це незвичайний гаджет, який представляє собою ношений очищувач повітря і в той же час може виступати в ролі навушників. По суті, це як компактний пилосос, який дозволить дихати досить чистим повітрям без пилу яка знаходиться в повітря. А наявність навушників дозволить використовувати пристрій з комфортом. Однак, поки що жодних фото немає, так що доведеться тільки уявити, як це пристрій буде виглядати.

Носяться очищувачі повітря масово поширені в Китаї та в деяких інших азіатських країнах, де забруднення повітря є однією з головних проблем. Адже не секрет, що в країнах Азії є купа міст, які буквально напхані всілякими фабриками і заводами.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Представники компанії відмовилися що-небудь коментувати. Тим не менш, очисник повітря з навушниками не виглядає чимось таким, що виходить за межі можливостей виробника. Будемо сподіватися, що компанія все ж нас здивує виходом на ринок абсолютно нового пристрою.

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.