Раніше ми повідомляли про те, що група хакерів FCKDRM зламала Denuvo 5.2, завдяки чому вдалося обійти захисний механізм Football Manager 2019 і The Quiet Man. По суті, це захист, яка повинна позбавити піратів можливості грати в ігри, не заплативши за них. Відразу після цього команда зломщиків взялася за більш свіжу версію DRM-захисту під індексом 5.3, яку теж зламали досить швидко.

Варто відзначити, що самі розробники Denuvo свої продукти ніяк не підписують, індекси їм додають самі хакери для більшої зручності, так і щоб уникнути плутанини. На найсвіжішої версії Denuvo незабаром у продаж надійдуть Hitman 2 і Battlefield 5, два неймовірно яскравих релізу цієї осені. І один з них вже вдалося здолати. Не виключено, що другий проект чекає така ж доля.

Справа в тому, що власники спеціальних видань отримали доступ до повної версії Hitman 2 за кілька днів до релізу. Хакерам потрібно було лише щільно попрацювати, щоб в результаті отримати зламану версію продукту. Як виявилося, всього десять годин знадобилося для злому нової системи захисту. Тепер кожен бажаючий може скачати ігри абсолютно безкоштовно.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.