В даний час на ринку дуже мало телефонів, що володіють кнопкової клавіатурою і підтримкою мережі 4G. Найчастіше наявність такої функції у звичайній звонилке просто безглуздо. 8 листопада 2018 року, компанія Xiaomi представила публіці свій новий кнопковий телефон, що володіє не тільки підтримкою мережі четвертого покоління, але ще й вкрай великим акумулятором. Новинка називається ZMI Travel Assistant Z1. Звичайно, ціна приємно здивує публіку, адже крім підтримки 4G є і купа неочікуваних достоїнств.

Смартфон під назвою ZMI Travel Assistant Z1 від компанії Xiaomi оснащений кольоровим 2,8-дюймовим IPS-екраном, а також кнопковий клавіатурою, яка призначена для управління всім гаджетом. Так, екран малуватий, але звикнути можна.

Це не просто телефон, як може здатися на перший погляд, а повноцінний смартфон, тому що він здатний управляти “розумної” технікою в будинку, підключатися до інтернету, а також робити багато інших речей. По суті, це дуже наворочений пульт з можливістю дзвонилки.

Завдяки тому, що новинка підтримує мережі 3G і 4G VoLTE, її можна використовувати не тільки для здійснення дзвінків з якістю голосу HD, але ще і для роздачі інтернет-трафіку по Wi-Fi на смартфони, планшети, комп'ютери і інші гаджети. Смартфон відмінно підійде для мандрівників, адже він може стати незамінним модемом для роздачі мережі для ноутбуків і інших гаджетів.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Телефон ZMI Travel Assistant Z1 має акумуляторну батарею ємністю 5000 маг, завдяки чому від одного заряду працює 2 – 3 тижні в режимі щоденного використання.

до Речі, новинка обійдеться як сучасний бюджетний смартфон - 2200 гривень.

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.