Розробники смартфонів придумують креативні рішення щодо того, де приховати передню камеру на безрамковому смартфоні. Apple та багато інших компаній обрали виріз на верхній частині екрана, оскільки це набагато простіше і економічніше різних висувних конструкцій. Vivo створив смартфон з висувною камерою. Oppo, Xiaomi, Huawei і Lenovo вибрали форм-фактор слайдера, який допомагає приховати камери за екраном в той час, коли вони не потрібні. Проте, деякі виробники зайшли ще далі, спростить життя і собі, і користувачам майбутніх смартфонів.

Китайський виробник Elephone не став винаходити велосипед і просто поліпшив те, що є. Майбутній Elephone PX оснащений фронтальною камерою в стилі Vivo Nex. Однак, на відміну від останнього, новий смартфон має не одну, а дві висувні камери.

Тепер стане ще простіше робити селфи, які будуть набагато краще за якістю, ніж у попередника даного пристрою.

Інші специфікації смартфона виглядають пристойно для пристрою середнього класу, серед яких 4 гб оперативної пам'яті і 64 вбудованою з можливістю розширення.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Нагадаємо, що впро час розбирання нового iPad Pro 2018 від Apple експерти виявили величезну кількість магнітів. Як вдалося з'ясувати, девайсі їх близько 90 штук, і вони не просто так розташовані під дисплеєм. За допомогою них можна робити купу нових функцій, які раніше були недоступні у його попередників.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що відомий китайський флагман Huawei Mate 20 Pro, який обійдеться покупцеві в 30 тисяч гривень перевірили на ремонтопридатність. Варто відзначити модульні компоненти, які можна замінити в будь-якому сервісному центрі, а також батарея, яка з легкістю знімається навіть у кустарних умовах. Однак, експерти поставили йому оцінку 4 з 10 за дисплея з клеєм, і величезної кількості шлейфів.

Знай.uа писав, що у мережі з'явився фейковий сайт з нібито инсталятором популярного браузера Google Chrome.