У США створили перший бюджетний смартфон, який базується на полегшеній версії операційної системи останнього зразка. Така ОС отримала назву Android Pie Go. По суті, це спрощена версія звичайного Android, але для надбюджетних смартфонів, у яких потужності не дозволяють плавно працювати з популярною операційкою.

Відомо, що смартфон обладнаний екраном в 6 дюймів з роздільною здатністю 720х1440 точок, працювати він буде на базі процесора MediaTek 6739. Гаджет оснащений пам'яттю на 1 + 16 Гб постійної пам'яті, крім цього він зможе підтримувати MicroSD до 64 Гб. Так, судячи по характеристиках, смартфон і дійсно бюджетник.

При таких досить високих технічних свідченнях гаджет буде коштувати всього 89,99 долара. Творці бюджетного смартфона на базі Android Pie Go повідомили, що придбати його можна буде вже в листопаді поточного року.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Нагадаємо, що головною фішкою операційки є наявність сервісів Google, які здатні задовольнити потреби звичайного користувача смартфона.

Нагадаємо, що компанія Samsung під час конференції проговорилася про секретному смартфоні Galaxy A8s, який отримає дивовижні функції, так як компанія випустить новинку для тестування нових технологій, які незабаром впровадить і в Galaxy S10, анонс якого призначено на лютий 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key. Сам злом відбувався з допомогою підбору пароля, і чотиризначний код підбирався за добу. Тепер же всі, хто оновив свій пристрій до iOS 12 може спати спокійно.

Знай.uа писав, що аналітики назвали дати розпродажів ігор у найбільшій бібліотеці Steam. Кожен геймер збирав гроші до початку розпродажів, щоб придбати всі ААА-ігри за копійки. Перша розпродаж пройде 21-27 листопада.