17 жовтня компанія по виробництву носяться флеш-накопичувачів Lexar представила нову лінійку флешок з функцією розблокування за відбитками пальців. Новинка отримала назву JumpDrive Fingerprint F35 має від 32 Гб до 256 Гб внутрішньої пам'яті зі швидкістю до 150 Мбіт/с і USB 3.0. Це досить непогані характеристики, враховуючи, що за останні кілька років флешки збільшили передачу даних в кілька разів.

Зчитувач відбитків пальців може запам'ятати до десяти різних відбитків пальців і розблокує флешку менш ніж за одну секунду. Подібною технологією оснащені практично всі сучасні смартфони на ринку. JumpDrive Fingerprint F35 використовує 256-бітове шифрування AES для захисту конфіденційності власника. Fingerprint F35 має трирічну гарантію і сумісна з Mac і ПК. Проте ціна за девайс в кілька разів більше звичайних флешок. Але за таку систему захисту ніякі гроші не шкода, враховуючи важливість конфіденційності особистої інформації, а також можливість крадіжки флеш-накопичувача.

Версія з 32 Гб пам'яті доступна для замовлення на Amazon за $ 33. Варіанти на 64, 128 і 256 Гб будуть коштувати $ 50, $ 90 до $ 170, відповідно. Варіант з 256 Гб пам'яті з'явиться у продажу протягом кількох найближчих місяців, однак цінник явно перевалить за 200 доларів, враховуючи доставку із зарубіжних інтернет-магазинів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.