Організація IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) опублікувала звіт з музичного контенту, згідно з яким 38% користувачів прослуховують "піратську" музику. У мережі існує безліч способів отримати доступ до піратського контенту, і більшість користувачів не втрачають цієї можливості, так як платити за контент більшість користувачів просто не звикли.

Найчастіше порушення відбуваються в галузі "захоплення" потокової музики – 35% випадків, адже програмне забезпечення для захоплення аудіо з сайтів на зразок YouTube зараз легкодоступною.

23% слухачів використовують торрент-трекер, на зразок BitTorrent, а 17% користуються звичайними пошуковими системами для знаходження "піратського" контенту.

І хоча існує безліч платних сервісів, які надають користувачам доступ до величезних бібліотек контенту, більшість користувачів не готові платити близько 50 гривень на місяць, і намагаються всіляко отримати музику безкоштовно. Однак, така музика часто неякісна, а кількість реміксів постійно зростає, так що знайти потрібну пісню з кожним днем все складніше.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, що представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Як виявилося, хакери змогли отримати доступ до особистих даних тисяч військових, в тому числі і до їхніх банківських карток. Розслідування вже ведеться.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.

Знай.uа писав, що творці Відьмака на межі банкрутства. Повідомляється, що в разі провалу гри Cyberpunk 2077, про компанії забудуть назавжди, і навіть вихід нового Відьмака не допоможе виправити ситуацію. Польська компанія прославилася саме завдяки цьому ігровому сеттингу.