Зіркова зустріч робота Софії - штучного інтелекту сучасності, з Арнольдом Шварцнеггером - актором, який зіграв дуже відомого робота в кіно, не відбулася, хоча могла статися на технологічному форумі Olerom Forum One в Києві, де обидва виступали.

Робот Софія порадувала гостей форуму, з'явившись на сцені у вишиванці з привітанням "Слава Україні". Вона виступила на форумі з темою: "Технології майбутнього: людина і роботи".

Також, Софія зробила специфічний політичний прогноз. Вона сказала, що непоганим президентом в Україні міг би стати робот.

Таку незвичайну заяву Софія озвучила, відповідаючи на запитання організаторів "Хто буде наступним президентом України".

За ствердженням робота, вона не любить політику і стверджує що аполітична, однак впевнена, що "робот був би хорошим президентом".

До слова, відомий український ведучий в ефірі телепрограми поцілувався з роботом Софією. "Дівчина" дозволила себе поцілувати, а телеведучий сказав, що "вона тепла".

А от зустріч жінки-робота Софії з чоловіком-термінатором Арнольдом Шварцнегером, якої так всі чекали, не відбулась.

Арнольд Шварцнеггер, який на форумі виступив зірковим спікером, проігнорував робота Софію, віддавши перевагу компанії Віталія Кличка та Володимира Гройсмана. Він обідав з ними, допоки робот Софія виступала на конференції.
Залізний Арні прибув до столиці чартерним літаком.

В Жулянах легендарного актора і політика, який з десяток років тому був губернатором Каліфорнії, зустрічав мер Києва Віталій Кличко. Шварцнегер з колишнім боксером, а тепер мером української столиці знайомий давно.

За українською традицією на летовищі зірці Голлівуду піднесли коровй. З аеропорту Шварцнеггер поїхав в готель у центрі Києва на автомобілі мера.
На зустріч з актором, який зіграв термінатора, в готель приїхав і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Однак коментарів він уникав.


Шварцнеггер у свої 71 виглядає досить активним. Каже, що багато працює й досі. Зараз він знімає Термінатора-6, щодня займається спортом. За словами актора для успіху потрібно тяжко працювати, візуалізувати свою мрію, вірити у себе та не слухати тих, хто каже, що у тебе нічого не вийде. А коли актора запитали, як йому вдається у його віці робити все те, про що він розповідає, Шварц нагадав, що він все-таки термінатор.

Нагадаємо, у Київ привезли знаменитого антропоморфного робота Софію

Як повідомляв портал "Знай.ua", робот Софія сказала Гройсману все, що думає про Україну

Також "Знай.ua" писав, Арнольд Шварценеггер вперше прилетів до Києва

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще