Lenovo IdeaPad 110-15IBR це ноутбук, який користується популярністю серед недорогих моделей. Саме ціною він підкуповує користувачів, які, в результаті, з часом розчаровуються у своєму виборі.

Важить ноутбук близько 2.2 кг. Дивно, чому такі моделі називають переносними. Варто відзначити, що девайс відчуває при носінні в рюкзаку, і при падінні з висоти метр, враховуючи вагу цього “портативного” ноутбука, однозначно щось зламається. Корпус повністю виконаний з пластика. Останній такої поганої якості, що прогинається під найменшим тиском, а при постійній експлуатації решітка для охолодження сиплеться як китайський гребінець. При закриванні/відкриванні кришки чітко чутний хрускіт і поскрипування. Зірвані петлі через пів року експлуатації забезпечені, і екран доведеться підпирати книгою. До того ж, вона настільки туга, що підняти її однією рукою точно не вийде.

Дозвіл екрану складає 1366 х 768 крапок. Передача кольору більш ніж скромна, при найменшій зміні кута нахилу втрачається зображення, так що в сонячний день робота за даним девайсом та ще катування. Цей варіант точно не підійде всім тим, хто працює з графікою, відео або займається дизайном. Ноутбук буде працювати справно, якщо у вас відкритий браузер і один документ. При більшому навантаженні машина починає гальмувати і відмовляється виконувати оперативно запити, але тут справа в самій начинці і поганій оптимізації.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Нагадаємо, що не так давно популярний браузер Google отримав найбільше оновлення за останні кілька років. Більшість користувачів негативно це оцінили, адже шахраїв стало ще більше, а персональні комп'ютери почали ще більше гальмувати із-за навантажень, які бразуер створює при інтенсивній роботі.

Як повідомляв Знай.uа, найпопулярніший браслет Xiaomi Mi Band 3 виявився дешевою пустушкою. Повідомляється, що браслет почав змінювати пульс у серветки. Користувачі впевнені, що датчик є фейковим, і показує помилкові показники пульсу.

Знай.uа писав, що у iOS 12, до якої майже немає претензій у експертів, знайшли нову особливість. Причому вона виявилася дуже хорошою новиною для власників старих iPhone, на яких із-за якихось причин відмовляється працювати сканер відбитків пальців. Операційка може повернути до життя цю улюблену функцію фанатів техніки Apple.