Компанія Huawei повідомляє про швидкий випуск нових смарт-годинників. Повідомляється, що новинка з'явиться на прилавках вже 16 жовтня 2018 року на заході, присвяченому анонсу сімейства смартфонів Mate 20. Офіційно назва -Huawei Watch GT, однак девайс буде випущений в двох модифікаціях - GT Sport GT Classic.

Відомо, що пристрій отримає в своє розпорядження цілий 1,39-дюймовий дисплей OLED, однак про якість картинки поки невідомо. Варто відзначити, що версія GT Classic виконана в сріблястому корпусі, має чорну рамку екрану і буде комплектуватися коричневим шкіряним ремінцем. GT Sport буде мати повністю чорний окрас. Цілком собі привабливий зовнішній вигляд, враховуючи, що розумні годинники найчастіше не володіють елегантним дизайном на користь практичності й компактності.

В Huawei Watch GT будуть реалізовані модулі Bluetooth, GPS і NFC. Звичаной, не забув виробник і про компас, датчик тиску і акселерометрі, однак це не настільки важливі характеристики, щоб звертати на них увагу. За допомогою NFC можна здійснювати покупки, або оплачувати проїзд в громадському транспорті. Сподіваємося, що ця функція стане доступною не тільки для жителів Китаю. Швидше за все буде в наявності та датчик виміру пульсу, проте в джерелі ця інформація не підтверджена. На думку журналістів пристрій має ґрунтуватися на новому процесорі Snapdragon Wear 3100 від Qualcomm.

Популярні новини зараз

Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Ціна цілком собі приємна - від €199 і €229, в залежності від модифікації і моделі.

Нагадаємо, що про LG V40 ThinQ відомо вже практично всі до його презентації, яка відбудеться 4 жовтня. Але найголовнішою фішкою залишається його камера, яка отримає цілих 5 об'єктивів, причому з різними характеристиками.

Як повідомляв портал Знай.uа, смартфон Xiaomi Mi A1 вибухнув під час зарядки поруч зі сплячим власником. Це перший випадок зі смартфоном від Xiaomi, який просочився в мережу. Літієві акумулятори стають все компактніше і емче, але все також залишаються небезпечними.

Також портал Знай.uа писав, що фахівці знайшли спосіб злому операційної системи iPhone за допомогою системи голосового управління Siri. Як виявилося, головна розробка від Apple в особі просунутого голосового помічника насправді виявився таким же зломщиком.