Зак Нільсон, автор YouTube-каналу JerryRigEverything, знаменитий своїми незвичайними тестами смартфонів на міцність. Судячи з відео, черга дійшла і до смартфона Mi8 Explorer Edition з прозорим корпусом. Раніше був спір про те, чи прозорий корпус у смартфона. Користувачі були впевнені в тому, що це всього лише якісна 3D наклейка, яка створює ефект прозорості, показуючи всю начинку продукції.

Судячи з відео, дисплей смартфона продемонстрував хорошу стійкість до подряпин. Швидше за все завдяки гарній захисту за технологією Gorilla Glass. Задня кришка також продемонструвала опірність до гострих предметів, як і об'єктива основної камери. Однак від спалахів не залишилося й мокрого місця. Це “Ахіллесова п'ята” у смартфона, який у момент продажу розкупили за кілька хвилин.

Бічні грані смартфона пошкодити виявилося легко – блогер досить швидко обдер фарбу по всьому периметру рамки і на кнопках включення і гучності, не докладаючи для цього багато зусиль. Виявилося, що рамки смартфона пофарбували неякісно. При падінні, першими постраждають саме вони.

Корпус Mi8 Explorer Edition виявився досить стійким до вигинів, витримавши дві спроби надлому. iPhone 6 Plus при таких навантаження зламався б навпіл.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Що ж, враховуючи ціну, смартфон з топової начинкою пройшов тест на міцність.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.