Нова модель Apple Watch стала настільки популярна користувачів, що компанії Apple навіть довелося задіяти додаткового складальника для продукції. Це свідчить про те, що ці годинники принесли людству нові функції, які не можуть надати конкуренти.

Як повідомляє сама компанія Apple, попит на Apple Watch Series 4 перевищив всі очікування. Тепер Apple довелося укласти контракт зі сторонньою компанією Compal Electronics, яка раніше вже була задіяна в збірці Apple Watch Series 3, тому є перевіреним виконавцем. Причиною популярності стали різні функції. Приміром, девайс сам подзвонить в швидку, якщо ви впали і не рухаєтеся протягом 5 хвилин.

Новинка сама визначає, впали ви, чи ні. Технологію перевіряли навіть з допомогою батута. Зараз обидві компанії вносять зміни у виробничий процес, тому додатковий складальник, швидше за все, підключиться лише в листопаді. Також Apple Watch 4 вміє робити кардіограму, а також повідомляти власника про підвищений пульс, що може врятувати власнику життя.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Раніше деякі аналітики вже повідомляли, що Apple Watch Series 4 отримає таку величезну популярність, що у компанії не вистачить виробничих потужностей, щоб відповідати швидкості продажу продукту.

Також вони прогнозують, що до кінця 2018 року буде продано близько 19 мільйонів Apple Watch Series 4, а ціна за нього достатньо велика. За таку суму можна придбати повноцінний смартфон.

Нагадаємо, що Qualcomm звинуватив Apple у крадіжці, а один із найперших комп'ютерів Apple проданий на аукціоні за 375 тис. доларів.

Нагадаємо, що на підході сама очікувана новинка світу телефонії. Як давно ми чуємо про нестачі оперативної пам'яті в мобільних телефонах? Тепер же про це доведеться забути раз і назавжди.


Як повідомляв портал Знай.uа, новий смартфон Huawei може виявитися родоначальником нового прориву в мобільних гаджетах. У Honor Magic 2 можуть використовувати технологію акумуляторів на основі графену, що помітно покращить характеристики смартфона.


Також портал Знай.uа писав, що компанія Google подала заявку на патент, що описує оптичну систему для окулярів доповненої реальності. На відміну від існуючих очок AR, для нової розробки не потрібні датчики та інші електронні пристрої.