Користувачі, які вже встигли покористуватися iPhone XS XS Max скаржаться на проблеми з користуванням смартфонів. Користувачі скаржаться на погану роботу Wi-Fi і жахливий сигнал стільникового зв'язку. Як повідомляють користувачі, флагмани працюють набагато гірше їх попередників.

Про це пише The Verge.

За інформацією, наданою користувачами, причини неполадок не в кокретній моделі роутера або оператора, а в самому телефоні.

Відомо, що нові iPhone оснащені прискореними модулями LTE і Wi-Fi, і, по ідеї, повинні забезпечувати більш сильний сигнал.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Власники смартфонів упавают на те, що оновлення iOS виправить ці помилки.

Раніше повідомлялося, що у світі все ще не стих ажіотаж навколо нових пристроїв, представлених корпорацією Apple на щорічній конференції. На тлі нових смартфонів, оновлення iOS до 12 версії здається не такою вже й великою подією. Однак, це оновлення торкнеться практично кожного власника техніки Apple. Багато користувачів просто оновлюють свої iPhone до останньої актуальної версії ОС, не заглиблюючись у подробиці її змін, через які пропускають масу дивовижних особливостей їх смартфонів, які можуть полегшити життя.

Експерти вирішили назвати самі приголомшливі нові функції в iOS 12, які виявилися прихованими для користувачів. З останнім оновленням ОС Apple дозволила реєструвати в системі Face ID відразу дві людини, що полегшить розблокування смартфона у багатьох критичних ситуаціях. Це корисне оновлення для власників iPhone X і нових функцій. Також інженери Apple спливаюче меню з використанням 3D Touch і створили окремий віджет для функції Screen Time, яка щорічно збирає інформацію про час, проведений в кожному з додатків. Це корисна функція для тих, хто цінує свій час.

Нагадаємо, iPhone XS Max vs Galaxy Note 9 випробували на потужність.

Як повідомляв Знай.ua, компанія Apple ввела в віртуальному магазині iTunes можливість обліку дзвінків та електронного листування користувачів.

Також Знай.ua писав, iPhone XS Max випробували на міцність.