Дисплей майбутнього флагманського смартфону Samsung Galaxy S10 буде більш витягнутим, ніж у моделей попередніх поколінь.

Новою інформацією поділився відомий інсайдер під ніком Ice Universe.

Наразі вже відомо, що поки смартфон фігурує в бенчмарці під кодовою назвою, а не звичайною, комерційною. Проте експерти впевнені, що це саме Galaxy S10.

Крім того відзначається, що жодних підстав не вірити у інформацію надану інсайдером немає, адже він неодноразово був правий у своїх словах.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також відзначається, що для того щоб зберегти попередні габарити майбутньої новинки у рамках розумного виробник прийняв рішення скоротити рамки над та під дисплеєм.

Якщо цей експеримент виявиться успішним, немає ніяких сумнівів в тому, що майбутній Galaxy S10 буде точною копією Oppo Find X в складеному стані.

Також відзначається, що з вже оприлюдненої іноформації компанія Samsung проведе презентацію Galaxy S10 в першому кварталі 2019 року, через місяць після релізу складного Galaxy X.

Крім того повідомляється, що "десятка" вийде в трьох модифікаціях, спроектованих за подібно до iPhone XS, XS Max і XR, запропонувавши споживачам широкий асортимент цін.

Разом з тим варто відзначити, що компанія Apple продала 43% всіх телефонів за ціною вище $400 в другому кварталі 2018 і заробила більшу частину прибутку від мобільних телефонів. Велика ціна за гаджети і велика популярність бренду дозволила компанії вирватися в лідери по прибутку. Не дивно, адже компанія стала однією з перший, чий капітал досяг 1 трлн доларів.

Apple заробила в 3,6 рази більше, ніж Samsung, і в три рази більше, ніж чотири найбільших китайських бренди разом узятих, повідомляє Apple Insider.

62-відсоткова частка компанії Apple в прибутку, отриманого в другому кварталі, набагато випередила 17% прибутку Samsung, і в три рази перевищила прибуток Huawei, OPPO, Vivo та Xiaomi в Китаї. І це здається дивним, оскільки китайські компанії створюють смартфони з метою подальшого продажу не тільки в Китаї, але і у світі. включаючи бюджетні смартфони на ринку Індії. Прибуток понад 600 інших брендів мобільних телефонів склав менше 1 відсотка.

Це твій новий iPhone Xs, Xs Max і Xr

Нагадаємо, Apple жорстоко вдарила по Samsung і Xiaomi.

Як повідомляв "Знай.ua", продажі смартфонів Samsung можуть заборонити.

Також "Знай.ua" писав, що Samsung відмовиться від половини своїх смартфонів.