Після офіційного анонсу флагманів серії iPhone Xs і більш «бюджетного» iPhone Xr, китайський гігант Huawei опублікував на своїй сторінці в Твіттері короткий відеоролик з тролінгом конкурента. Реклама вийшла дуже цікавою, і більшість користувачів мережі з позитивом поставилися до такого маркетингового ходу.

На відео китайський виробник дякує Apple за презентацію нічим не примітних новинок і запрошує на анонс своїх флагманів Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro. Захід відбудеться 16 жовтня в Лондоні. Розробники обіцяють дійсно революційний смартфон, який затьмарить конкурентів, в тому числі і Apple. Подивимося, що ж китайці представлять світу. Компанія впевнена, що вони здивують навіть Apple, які представили революційні функції в нових iPhone і розумних годинниках.

Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro оснастять подэкранным сканером відбитків пальців, системою тривимірного розпізнавання особи, рідним флагманським процесором Kirin 980, зробленим за 7-нм техпроцесу і потрійний основною камерою. Відразу варто зазначити, що відбитки пальців під дисплеєм немає навіть у Apple. Сумніваємося, що тільки цим компанія зможе здивувати публіку. Варто відзначити, що навіть сама топова камера не зрівняється з камерою iPhone, тому що Apple вчора представила те, до чого конкурентам потрібно прагнути ще кілька років, включаючи Samsung і LG, не кажучи вже про китайських виробників.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Показати ще

Нагадаємо, співробітники Массачусетського технологічного університету (MIT) розробили пристрій, оснащений штучним інтелектом (ШІ), який здатний швидко розрізняти різні предмети за різними критеріями.

Як повідомляв Знай.uа, фитнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 був представлений ще 31 травня поточного року і практично відразу надійшов у продаж. Однак, виробники відразу попередили, що більш пізні версії отримають деяку перевагу.

Знай.uа писав, що у мережі з'явилася інформація про те, що популярний додаток Viber дало збій. Наприклад, сервіс перестав нормально функціонувати в Росії, Білорусії, Великобританії, Молдови, а також інших європейських країнах.