Після анонсу нових відеокарт NVIDIA на базі архітектури Тьюринга, багато журналістів, ентузіастів і просто користувачі стали відзначати, що старі картки десятої серії не поспішають покидати полиці магазинів. Це дало грунт для чуток, згідно з якими розробник не планує відмовлятися від попередньої серії графічних прискорювачів на користь нових.

Тепер же ця інформація підтвердилася офіційно.В ході недавнього виступу на конференції Citi Global Technology Conference фінансовий директор NVIDIA Колетт Крес повідомила, що GPU на базі Тьюринга і Pascal будуть співіснувати паралельно ще якийсь час. Судячи з усього, відеокарти десятої серії не будуть знімати з продажу як мінімум до кінця 2018 року, щоб всі бажаючі могли придбати відеокарти за приємною ціною.

“Відеокарти на Тьюринга зробили великий стрибок в плані продуктивності і загальних можливостей, тому висока ціна на них цілком виправдана. Але ми плануємо продавати як карти на архітектурі Тьюринга, так і на Pascal. Ймовірно, це триватиме до святкового сезону”, – наголосила Крес і підкреслила, що в компанії не вважають Тьюринга і Pascal конкурентами – адже новинки хоч і дорожче, але пропонують користувачам набагато більш високу продуктивність. Однак і нова відеокарта здатна забезпечити геймеру комфортну гру з плавністю картинки навіть на максимальних налаштуваннях графіки гри.

Ґрунтуючись на наступному заяві Крес, що прозвучало в ході цієї конференції, можна зробити й інший висновок: компанія планує почати виробництво і продаж бюджетних відеокарт на архітектурі Тьюринга тільки після того, як старі запаси GTX 10-ї серії будуть повністю розпродані.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Показати ще

Це зроблено для того, щоб запобігти внутрішню конкуренцію в самому бренді. Цілком можливо, що компанія планує покращити свій фінансовий стан на тлі хвилі про те, що стара відеокарти буде перебувати на прилавках до кінця 2018 року.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.