Найменування нових iPhone - одна з головних інтриг перед презентацією Apple.

Нещодавно в мережі з'явився ще один варіант назви 6,1-дюймової моделі. Про це стало відомо з повідомлення Venture Beat.

Багато хто вже знає про те, що Apple представить три смартфона 12 вересня в театрі Стіва Джобса. Бюджетна версія може отримати назву iPhone Xr.

Є й інші варіанти назви смартфона: Xs Lite, Xc, просто iPhone або iPhone 9. Відомо, що останньої версії дотримується авторитетний журналіст Bloomberg Марк Гурман, відомий джерелами всередині компанії.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Назви двох інших смартфонів вже відомі. Базова версія буде називатися iPhone Xs, модифікація зі збільшеним екраном - iPhone Xs Max.

Варто згадати про те, що Bloomberg випустила дослідницький звіт по новій електроніці Apple. Видання повідомило, що компанія довго думала над назвами нового покоління iPhone і змінювала рішення.

Відповідно до джерел, бюджетна модель буде оснащена 6,1-дюймовим LCD-дисплеєм і одинарною камерою. Також вона отримає найбагатший асортимент кольорів корпусу.

Кілька варіантів уже представив інсайдер Веніамін Гескін.

До слова, Apple оголосила, що вона запустить глобальний веб-портал для обробки і відстеження запитів співробітників правоохоронних органів за даними підозрілих осіб або злочинців у ході розслідування.

Ця зміна від поточної системи, де співробітники правоохоронних органів подають заявки шляхом обміну повідомленнями електронної пошти правоохоронних органів Apple. Веб-сайт запропонує більш зручний централізований сервім для запитів, які полегшать відстеження поточних запитів і управління відповідями.

На додаток до нового порталу Apple також заявила, що вона побудує команду, яка допоможе навчати співробітників правоохоронних органів по всьому світу (включаючи розробку нового модуля онлайн-навчання) з метою надання допомоги невеликим поліцейським силам і агентствам, які можуть не мати ті ж ресурси, що і великі організації.

Згідно з листом старшого віце-президента Apple і генерального адвоката Кетрін Адамс, Apple працює над цими змінами у відповідь на рекомендації недавнього доповіді Центру стратегічних і міжнародних досліджень.

Apple має суворі, опубліковані рекомендації про те, яку інформацію він робить і не дає співробітникам правоохоронних органів як усередині США, так і за їх межами. Компанія також публікує звіти про прозорість два рази в рік, деталізуючи запити на отримання інформації від правоохоронних органів та державних установ.

Існують також обмеження на те, до чого Apple буде і не буде надавати доступ.

Нагадаємо, з учорашнього дня можна дивитися звідки фізично ведуться всі сторінки у соціальній мережі Facebook. Про це соцмережа з якихось причин не повідомила користувачам мережі.

Як повідомляв Znaj.ua, Bluenero - це один з найперших в світі розумних акваріумів. По-перше, що дуже важливо для будь-якого власника акваріума, гаджет оснащений автоматичною системою очищення води, так що турбуватися про чистоту води більше не потрібно.

Також Znaj.ua писав про те, що у Китаї почали продавати копії iPhone XS Plus за п'ять днів до презентації Apple, яка відбудеться 12 вересня.