З учорашнього дня можна дивитися звідки фізично ведуться всі сторінки у соціальній мережі Facebook. Про це соцмережа з якихось причин не повідомила користувачам мережі.

Залишається невідомо, чи можна приховати цю статистику.

Нагадаємо, що в серпні 2018 року Facebook змінив правила авторизації для Сторінок. Тепер адміністратори популярних в США спільнот будуть зобов'язані підтвердити своє місце розташування. Тепер же це розташування відображається на самій сторінці детальної інформації.

В найближчий місяць власники популярних Сторінок отримають повідомлення про необхідність авторизації та підтвердження свого розташування. Неавторизовані спільноти більше не зможуть розміщувати публікації і оновлювати інформацію. Для чого соцмережа змінила свою політику - невідомо.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Не варто забувати, що скандал Facebook сильно вплинув на репутацію серед молоді, і розчарування провідною платформою соціальних мереж поширюється і на більш старих користувачів. Згідно з новими даними дослідницького центру Pew, який опитав користувачів Facebook у віці від 18 років і старше, 4 з 10 (42 відсотки) опитаних перестали використовувати соцмережу. Чверть опитуваних заявили, що повністю видалили мобільний додаток з своїх смартфонів.

Нагадаємо, як відомо, компанія TCL має намір відродити бренд Palm, який був відомий за великим рахунком на китайському ринку смартфонів, і вже готує смартфон Pepito. Пізніше з'явилися деякі специфікації пристрою.

Як повідомляв портал Знай.uа, вже в жовтні, якщо Bethesda впорається зі своїм завданням у зазначені терміни, які оформили попереднє замовлення на Fallout 76 отримають доступ до раннього бета-тесту під гаслом “Зламайте нашу гру” (Break It Early Test Application).

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спосіб викрасти графічний пароль смартфона за допомогою мікрофона і динаміка пристрою. Свою роботу на цю тему фахівці з Ланкастерського університету у Великобританії опублікували в електронній бібліотеці ArXiv.org.