Компанія Xiaomi в цьому році стала живим прикладом приказки “хотіли як краще, а вийшло як завжди”. Виявилося, що смартфон Xiaomi постраждали від посередньої оптимізації Android 10. Ними виявилися Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro, Pocophone F1 і 9 Mi, власники яких зіткнулися з самим широким спектром багів. Тепер компанії необхідно в терміновому порядку доводити цю версію ОС до розуму, або ж відкликати даний Android.

смартфон, gettyimages

Звичайно, це не перший випадок, коли старання Xiaomi тільки ускладнили ситуацію, але враховуючи кількість моделей, порушених цією проблемою, для Xiaomi це буде справжнім ударом. Наприклад, користувачі Xiaomi Mi 9T повідомляють про швидкої розрядки смартфона. Погана оптимізація смартфона змушує їх заряджати свої гаджети набагато раніше.

смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung запатентувала купу цікавих технологій для Samsung Galaxy Note 20. Девайс покажуть публіці вже до кінця літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готується до виробництва компактних бюджетних бездротових навушниках. Правда, про дату виходу і ціну поки немає ніяких подробиць, так що залишається тільки чекати.

Також Знай.uа повідомляв, що смартфон OnePlus 8 вперше засвітився на живих фото. Тепер користувачі можуть розглянути девайс з усіх боків. Розташування камери залишається таким же, як у OnePlus 7T.