Українці, здається, вже змирилися з тим, що автомобілі на території нашої країни коштують дуже дорого і ці ціни в автосалонах частенько невиправдані. Саме тому зараз популярний вторинний ринок авто, а також з приходом безвізу, можна дістати й "євробляху". Проте є питання, яка ластівка ламатиметься частіше? А яка машина радуватиму 10 років, і навіть більше.

Так, експерти німецької Асоціації технічного нагляду TUV склали рейтинг найнадійних машин. Також спеціалісти розповіли, які автомобілі перебувають "на дні".

Chevrolet Corvette Stingray Convertible

Dacia, фото: Автомото

Chevrolet і Dacia стали не кращими брендами, а ось Porsche і Mercedes займають перші рядки в різних вікових категоріях. Саме до такого висновку прийшли експерти німецької Асоціації технічного нагляду TUV.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

2021 Mercedes-Benz GLA, autoblog

Porsche 991, фото: Вікіпедія

Mercedes-Benz GLC-класу став абсолютним переможцем рейтингу найнадійніших авто 2020 версії TUV. Porsche 991 отримав від фахівців TUV високу оцінку за результатами техогляду. Хоча середній пробіг моделей до 4-5 років становить лише 40 000 км. Інші транспортні засоби досі проїжджають в середньому 73 000 км.

У рейтингу від TUV Porsche 997 повторив успіх 2019 року. Проте фахівці все ж радять власникам машин даної моделі звернути увагу на стан первинного валу. У категорії автомобілів 8-9 років експерти TUV не знайшли серйозних несправностей у 87,4% Porsche 997.

Porsche 997, фото: Вікіпедія

Дешево точно не завжди добре. Реальним прикладом є Renault Logan II. Власникам машини дорого обійдеться усунення численних проблем, зокрема проблем з підвіскою і фарами.

Chevrolet Spark, фото: Автомото

Фахівці TUV знайшли в Chevrolet Spark проблеми з елементами гальмівної системи і підвіски. Крім цього, в авто даної моделі виявилася збільшену витрату моторного масла. Єдиний плюс Chevrolet Spark полягає в тому, що з плином часу кузов машини не покривається іржею, запевняють у TUV.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запорізькі таксисти і євробляхери об'єднаються для масових протестів, - "втомилися терпіти".

Як повідомляв Знай.uа чи дочекаються євробляхери доступного розмитнення - Разумков ще більше заплутав водіїв.

Знай.uа писав, палія авто львівської журналістки застукали на гарячому, все пояснили камери.